4 redenen om voor een maatwerk landingpage te kiezen

Online marketing koning

Een landingpage is een cruciaal onderdeel van een slimme online marketing strategie. Het geeft je de mogelijkheid heel gericht jouw verhaal te vertellen.

Doelen worden gehaald

Wij maken een ontwerp op basis van jouw doelen. Geen 13 in een dozijn landingpages maar een weldoordacht ontwerp waar kwaliteit en conversie boven kwantiteit staat.

Geen thema beperkingen

Omdat we alles zelf ontwerpen en bouwen hebben we geen technische restricties en sluit het ontwerp perfect aan op jouw boodschap.

Snel en professioneel

Ontworpen door ervaren specialisten, gebouwd door doorgewinterde experts. Hierdoor is jouw landingpage niet alleen fraai maar ook nog lekker snel.

Vergeet de horrorverhalen.

Projecten die maar blijven duren, onveilige code, waardeloze support, een trage pagian of landingpagina's die niks opleveren. We kennen de verhalen. We kennen de neefjes van de buurman van de tante van de bakker die wel eventjes een landingpage voor je in elkaar knutselen. Pure horror.

Het kan anders.

Wij bewijzen dat je voor een scherp tarief een sterke landingspage kan laten bouwen, waarbij je niet inlevert op kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Wat is een landingspage?

Een landingspage (of landing page, bestemmingspagina) is een pagina die gericht is op 1 doel. Vaak is het een onderdeel van een online campagne.

Stel je wilt meer offerte aanvragen. Dan maak je bijvoobreeld een facebook post en een linkedin advertentie over jouw aanbod en verwijst hierbij naar een webpagina: de landingpage.

Op die landing page (in de stijl van de rest van de campagne) zorg je ervoor dat je de bezoeker overtuigd om die offerte bij jou aan te vragen. Uiteraard voorzie je de landingpage van een duidelijk actie (bijvoobreeld een formulier waarmee je een aanvraag kan doen).

Kan ik maandelijks opzeggen?

Na een jaar (12 betaalde maandeljkse termijnen) kan je maandelijks opzeggen. Stop je met de landingspage, dan brengen we verder niks in rekening. We bewaren, voor het geval je je bedenkt, 6 maanden lang een backup van jouw landingspage. Desgewenst kunnen we deze voor je terug online zetten als je besluit binnen die 6 maanden weer terug te keren. We rekenen dan eenmalig €250,- voor het terugplaatsen van je landingspage. Je betaald dan verder geen opstartkosten.

Wil je de site verhuizen naar een andere aanieder, dan rekenen we eenmalig 125,- voor de begeleiding hiervan.

Hoeveel ontwerp voorstellen krijg ik?

In principe 1. Namelijk de versie waarvan wij denken dat deze het beste voor je werkt en het beste resultaat zal opleveren. We ontwerpen voor desktop en mobiel. We vragen jouw akkoord op dit ontwerp. Wil je aanpassingen, geef het dan binnen 4 werkdagen aan. We bespreken dan de gewenste aanpassingen. Alle aanpassingen die we binnen 2 uur kunnen realiseren voeren we kosteloos door. Eventuele extra aanpassingen geschieden op basis van nacalculatie (€85,- per uur). Je ontvangt daarvoor een losse factuur.

Kan ik meedenken over het ontwerp?

Voordat we beginnen met het ontwerp sturen we je een vragenlijst zodat we een goed beeld krijgen van jouw doelen met de landingspage. Als je deze hebt ingevuld stellen we de doelen op en vragen hier een akkoord op. Na jouw akkoord starten we met het ontwerp.
Bij het ontwerpen houden we rekening met het kleurenpallet van jouw huisstijl, zorgen we waar mogelijk dat de typografie aansluit en maken we uiteraard gebruik van jouw logo. Ook letten we erop dat gebruikte foto's passen bij jouw merk. We hebben eerder ontworpen voor o.a. ANWB, Albert Heijn, VPRO, Bloomon en Medipoint. Ervaring genoeg om ook voor jou iets moois neer te zetten!

Hoe lang duurt het voordat mijn landingspage live staat?

Gemiddeld is de doorlooptijd zo'n 1 - 4 weken.

Moet ik zelf mijn teksten plaatsen?

Nee, dat doen wij voor je. Omdat het om een statische pagina gaat kan je de teksten niet zelf plaatsen.

Doen jullie ook social media?

We richten ons op websites en webwinkels. Natuurlijk is social media erg belangrijk voor het bouwen van je merk, maar daar zijn andere partijen beter in dan wij.

Waarvoor zijn de eenmalige kosten van 499,-?

We willen iets goeds voor je neerzetten. Een maatwerk pagina die zich kan meten met andere hoge kwaliteit landingpages. De 499,- gebruiken we om de eerste kosten die we hierin maken vergoed te krijgen. Je moet dan denken aan de ontwerpuren van de UX-specialist en een deel van de uren die we besteden aan het bouwen van jouw landingspage.

Daarmee zijn nog niet al ozne kosten gedekt (de rest verdienen we terug via het maandelijkse abonnement) maar hierdoor kunnen we jou wel het type landingspage geven dat we gewend zijn om te maken: hoge kwaliteit landing pages die zorgen dat doelen behaald worden.

Kan ik mijn pagina zien voordat hij live gaat?

Zodra we klaar zijn met de realisatie van jouw site ontvang je van ons een link waarop je de pagina kan bekijken. Na jouw akkoord zetten we de pagina live op de door jou opgegeven domeinnaam.

Wanneer ontvang ik een factuur?

Na akkoord op onze offerte sturen we je een factuur voor het (eenmalige) startbedrag. Na aanlevering teksten (of na 10 dagen na de vraag vanuit ons tot aanlevering teksten e.d.) starten we met het factureren van het maandbedrag. We factureren altijd op de eerste dag van de maand.

Al onze genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Ik heb al een domeinnaam, kan ik die gebruiken?

Ja, dat is geen probleem.

Kan ik de pagina zelf beheren (via een CMS?)

Nee, we bouwen een statische landingspage voor je. Onze ervaring is dat deze het snelst zijn en we worden niet gehinderd door beperkeingen van een CMS. Ook zien we vaak dat maar weinig klanten hun landingpage nog wijzigen nadat hij live staat. We kunnen dus flink bezuinigen door geen CMS in te bouwen, dat is ook voor jou een voordeel!

Ik wil meerdere landingpages, kan dat ook?

Zeker, geen enkel probleem. We kunnen dan ook wat met de prijs doen dus neem even contact met ons op.

Stel dat ik wat wil aanpassen nadat de site live staat, hoe gaat dat?

Dat kan uiteraard. Dit doen we voor je op nacalculatie (85,- per uur). Je ontvang hiervoor een losse factuur.

Eindelijk web-bouwers die snappen hoe het werkt

Zonder gedoe

Wij nemen al het werk uit handen. Je hoeft alleen maar teksten aan te leveren. Technische kennis heb jij dus niet nodig. We begeleiden je bij iedere stap.

Kwaliteit

Geen gepruts. Jouw site wordt gebouwd door eraren ontwerpers en doorgeweinterde bouwers. We werken snel, efficitient en leveren nette code af.

Heldere communicatie

We houden je op de hoogte, vermijden vakjoargon en zijn bereikbaar bij vragen. We zijn zelf ook ondernemenrs dus kennen het belang van heldere communicatie.

Jouw doelen centraal

Meer aanvragen? Meer verkoop? Meer contactmomenten? Wij helpen jou het doel van jouw landingspage te bapalen en richten je deze zo in dat deze doelen behaald worden.

Meer voordelen
 • Ontworpen door ervaren UX designers
 • Maatwerk vakwerk voor een vast bedrag per maand
 • Snelle landingpages: jouw bezoeker hoeft niet te wachten
 • Fair. Na 1 jaar is de pagina jouw eigendom
 • Gebouwd door doorgewinterde developers
 • Responsive, dus ook mobiele bezoekers worden bediend
 • Geen massa is kassa, maar goede doordachte landing pages
 • Compleet, dus inclusief hosting, updates en onderhoud
 • Je mag ons gerust Googelen.

  Of mailen, of bellen. Eenwebsitelatenbouwen.nl is een samenwerking van Around Seven en Internetbureau Jun-E-Jay.

  Jouw contactpersoon is Ivo Ruijters.

  LinkedIn profiel Google ‘Ivo Ruijters’

  Dit is wat andere zeggen over de samenwerking met Ivo:

  Martijn Verver

  Headline Interactive

  Ivo is een goede webdesigner, die je zonder vrees kan loslaten op complexe projecten. In tijden van grote drukte hebben wij Ivo ingehuurd om niet alleen aan de oplevertermijn te kunnen voldoen, maar tegelijk het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven dat opdrachtgevers van ons gewend zijn.

  Hielko van der Molen

  Digital Executive

  Scherp, zorgvuldig, eerlijk, creatief en flexibel zijn steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan samenwerken met Ivo denk. Waarbij zijn inlevingsvermogen in de mens (achter de bezoeker) in balans met de karakteristieken van de propositie tot goed werkende oplossingen leiden. Dit maakt hem tot een waardevolle kracht in een team. Kortom een echte vakman deze Interaction Designer!

  Dominique van 't Hoog'

  DOEN WERKT

  Voor iets zo belangrijk als het ontwerpen van een bedrijfswebsite is vertrouwen nodig. Dat voelde ik bij Ivo meteen. Hij bleek een betrokken sparringpartner die gaat voor het beste resultaat. Ivo nam initiatief, is creatief en betrouwbaar. Daarnaast is Ivo flexibel en klantgericht. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik wil, ondanks dat ik dat zelf van te voren niet goed kon aangeven. Design, bereik en gebruiksvriendelijkheid, het klopt allemaal.

  Alex ten Caat

  Partner bij AssuradeurenGilde

  Ivo heeft een talent voor vormgeving, dit is te zien aan zijn werk. Hij heeft een neusje voor hoe een interface net dat beetje extra krijgt waardoor de beleving echt "next generation" is. In de samenwerking met Ivo kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig designwerk. Bovendien is Ivo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua (web)design en weet hij dit prima te vertalen naar een werkbare en efficiënte oplossingen.

  Martijn Verver

  Headline Interactive

  Ivo is een goede webdesigner, die je zonder vrees kan loslaten op complexe projecten. In tijden van grote drukte hebben wij Ivo ingehuurd om niet alleen aan de oplevertermijn te kunnen voldoen, maar tegelijk het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven dat opdrachtgevers van ons gewend zijn.

  Hielko van der Molen

  Digital Executive

  Scherp, zorgvuldig, eerlijk, creatief en flexibel zijn steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan samenwerken met Ivo denk. Waarbij zijn inlevingsvermogen in de mens (achter de bezoeker) in balans met de karakteristieken van de propositie tot goed werkende oplossingen leiden. Dit maakt hem tot een waardevolle kracht in een team. Kortom een echte vakman deze Interaction Designer!

  Dominique van 't Hoog'

  DOEN WERKT

  Voor iets zo belangrijk als het ontwerpen van een bedrijfswebsite is vertrouwen nodig. Dat voelde ik bij Ivo meteen. Hij bleek een betrokken sparringpartner die gaat voor het beste resultaat. Ivo nam initiatief, is creatief en betrouwbaar. Daarnaast is Ivo flexibel en klantgericht. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik wil, ondanks dat ik dat zelf van te voren niet goed kon aangeven. Design, bereik en gebruiksvriendelijkheid, het klopt allemaal.

  Alex ten Caat

  Partner bij AssuradeurenGilde

  Ivo heeft een talent voor vormgeving, dit is te zien aan zijn werk. Hij heeft een neusje voor hoe een interface net dat beetje extra krijgt waardoor de beleving echt "next generation" is. In de samenwerking met Ivo kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig designwerk. Bovendien is Ivo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua (web)design en weet hij dit prima te vertalen naar een werkbare en efficiënte oplossingen.

  Zo gaat het in zijn werk

  1

  Via onze website geef je aan wat jouw wensen zijn.
  Wij bevestigen jouw aanvraag.

  2

  Wij bellen je om even kennis te maken en jouw doelen met de landingpage te bespreken.

  3

  We maken een ontwerp dat aansluit bij jouw doelen. (en bij jouw huisstijl)

  4

  Na akkoord op het ontwerp starten we met de realisatie van jouw landingpage.

  5

  We plaatsen jouw pagina op een testomgeving waar je verder jouw site kan vullen.

  6

  We zetten jouw site live. Vanaf dit moment gaat het abonnement in.

  1

  Via onze website geef je aan wat jouw wensen zijn.
  Wij bevestigen jouw aanvraag.

  2

  Wij bellen je om even kennis te maken en jouw doelen met de landingspage te bespreken.

  3

  We maken een ontwerp dat aansluit bij jouw doelen. (en bij jouw huisstijl)

  4

  Na akkoord op het ontwerp starten we met de realisatie van jouw pagina.

  5

  We plaatsen jouw pagina op een testomgeving waar je verder jouw site kan vullen.

  6

  We zetten jouw pagina live. Vanaf dit moment gaat het abonnement in.

  Klaar voor een steengoede landingpage?

  Succes met een landingpage van Eenwebsitelatenbouwen.nl
  Eenmalig €499, daarna
  €65,-
  per maand

  Landingpage

  • Statische landing-page (1 pagina)
  • Ontwworpen door een conversie specialist
  • Gebouwd door doorgeweinterde developers
  • Gericht op jouw doelen
  • Inclusief domein en hosting
  • Na 1 jaaar maandelijks opzegbaar
  • Na 1 jaaar volledig eigenaar
  Ja, dit wil ik

  Je zit nog nergens aan vast.

  In de volgende stap noteren we eerst je wensen en gegevens