Redenen om voor een shopify webwinkel te kiezen

Waarom Shopify voor jou een goede keuze is

Gebruiksvriendeijk

De interface van Shopify is erg gebruiksvriendelijk. Zowel voor jou als voor je bezoekers. Er is enorm veel energie gestoken in het creeeren van een prettige shopping ervaring.

Geen ontwikkelkosten

Een webwinkel ontwikkelen kost snel al tienduizenden euro’s. Met Shopify kan je voor een relatief laag bedrag direct aan de slag. Doorontwikkeling is ook al in de prijs opgenomen.

Flexibel

Shopify is een veilige en solide basis voor jouw webwinkel. Door middel van Shopify apps kan je alle kanten op. Shopify biedt ondersteuning voor iDeal en is de interface in het Nedeerlands.

Snel online

Wij voegen jouw producten toe en richten je webwinkel in. Wat normaal gesproken maanden kost, kan bij ons via een aantlal weken geregeld zijn. Daarna kan je altijd nog uitbreiden.

Vergeet de horrorverhalen.

Projecten die maar blijven duren, onveilige code, waardeloze support, trage sites en webshops die niks opleveren. We kennen de verhalen. We kennen de neefjes van de buurman van de tante van de bakker die wel eventjes een webwinkel voor je bouwen. Pure horror.

Het kan anders.

Wij bewijzen dat je voor een scherp tarief een webwinkel kan laten bouwen, waarbij je niet inlevert op kwaliteit.

Dit kost een webwinkel

We houden van een transparant prijsbeleid. Zo weten we allebei wat we mogen verwachten, ook als je in de toekomst wilt uitbreiden.

Eenmalige opstartkosten: €250,-
Daarna: €95,- per maand

€95,-

per maand

De basis: Shopify webwinkel

 • Shopify Account
 • Standaard betaalmethodes
 • Responsive Basic thema
 • Standaard verzendmethodes
 • 10 producten
 • Over ons pagina
 • Juridische pagina’s
 • Webwinkel in het Nederlands
 • Eigen domeinnaam
 • Ja, dit wil ik

  Je zit nog nergens aan vast. In de volgende stap noteren we eerst je wensen en gegevens

  Maak je website nog beter met deze uitbreidingen

  iDeal koppeling
  per maand €29,-

  Laat je bezoekers betalen via hun eigen bank dankzij de iDeal koppeling

  Blog
  per maand €19,-

  Voeg blogposts toe aan je webwinkel en verhoog SEO en betrokkenheid

  Extra pagina
  per pagina per maand €4,99,-

  Lever tekst en beeld aan en wij maken een extra pagina voor je op.

  Meer verzendopties
  per optie p/m €4,99

  Extra verzendopties (bijvoorbeeld afhalen of express versturing)

  MailChimp Koppeling
  per maand €9,99

  Wij zorgen dat jouw klanten gekoppeld worden aan een mailchimp lijst

  Shopify+
  per maand €39,99

  Professionele rapporten,In meerdere talen verkopen, Internationale domeinen, Handmatig ingestelde wisselkoersen

  Andere wensen? Wij helpen je uiteraard verder.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik het niet zelf?

  Wellicht. Het resultaat zal alleen anders zijn. Wij realiseren juow webshop met 15 jaar ervaring op het gebied van conversie en UX-design. We weten wat wel en niet werkt online en hoe we dit inzetten om een zo hoog mogelijk resultaat te halen.

  Kan ik maandelijks opzeggen?

  Na een jaar (12 betaalde maandeljkse termijnen) kan je maandelijks opzeggen. Stop je met de site, dan brengen we verder niks in rekening.

  Het opzeggen van een Shopify webwinkel resulteert in het offline gaan van de betreffende webwinkel tenzij je kiest voor de optie ‘Transfer ownership’. Daarmee wordt je eigenaar van de Shopify webwinkel en verliest Around Seven toegang. Na 12 betaalde termijnen staat het je vrij te kiezen voor de Transfer Ownership optie. Hieraan zijn eenmalig kosten van €250,- verbonden. Je ontvangt hiervoor een losse factuur. Het eigendom zal worden omgezet na betaling van deze factuur.

  Ik heb veel meer dan 10 producten. Is dat een probleem?

  Uiteraard geen enkel probleem. Wij hanteren de grens van 10 producten omdat dit voor veel ondernemers een goede eerste stap is om te kijken of de webwinekl bevalt. We richten de producten ook zo in dat ze op het gebied van tekst en beeld optimaal in jouw webshop staan. Meer prooducten toevoegen kan al voor €9,99 per maand per 25 producten. Wel dien je deze producten dan zelf in te regelen, maar daarvoor kan je mooi spieken bij de eerste 10 producten.

  Hoe verloopt verzending?

  We gaan uit van standaard verzending. Dit betekent dat we de verzendkosten voor je instellen (op basis van bijv. prijs of gewicht) en je bij bestellingen zelf zorgt voor de verzending. Je kan dit deels automatiseren, bijvoorbeeld door automatisch PosstNL pakketzegels te laten genereren of gebruik te maken van ophaalpunten. Dit is goed te doen maar je bent daarbij wel afhankelijk van externe diensten. Wij helpen je er graag mee!

  Hoe verloopt retournering?

  Vanuit het Shopify-beheercentrum kun je jouw retourzendingen maken en beheren, verzendinstructies en retouretiketten naar je klant verzenden, de geretourneerde artikelen volgen, geïnspecteerde artikelen aanvullen en betalingen aan klanten terugbetalen. Meer informatie over retourneren.

  Kan ik mijn webwinkel ook in andere talen aanbieden?

  Jazeker! Je hebt daarvoor wel Shopify+ nodig. Je geniet dan ook meteen van uitgebreidere rapporten en je kan de valuta koersen zelf instellen.

  Kunnen klanten ook via Ideal betalen in mijn webshop?

  Dat is zeker mogelijk! Geef bij je bestelling aan dat je deze extra feature wenst. De iDeal koppeling kost 29,- per maand. Je hebt uiteraard een zakelijke rekening nodig en je dient wat aanvullende gegevens aan te leveren waarmee we de koppeling op een veilige manier kunnnen realiseren.

  Wat is het verschil met bijvoobreeld WooCommerce?

  Het grote verschil met WooCommerce en andere plugins of self-hosted webshops is dat Shopify draait op een platform dat volledig gericht is op het zo optimaal mogelijk verkopen van spullen. De hosting, de software, de rapportages, de interface: alles staat in het teken van de perfecte webshop. Wij vinden het grootste voordeel dat dit niet alleen geldt voor de achterkant (het beheergedeelte) maar zeker ook voor de voorkant (dat wat jouw klanten te zien krijgen).

  Er is enorm veel aandacht gestoken in het creëren van een fijne gebruikerservaring, met veel aandacht voor details.

  Ik heb een product in verschillende kleuren. Kan dat?

  Zeker. Dat noemen we varianten. Dit kunnen verschillende kleuren zijn maar ook maten, materialen, etc.

  Werkt mijn webshop ook in mobiel?

  Het aantal mobiele bezoekers wordt steeds groter. Inmmidels shoppen meer dan de helft van de bezokers op mobiel. Uiteraard is jouw webwinkel dus geschikt voor mobiel.

  Ik wil ook verkopen via Facebook en Google, kan dat?

  Ja, dat kan! Shopify ondersteund meerdere verkoopkanalen. Wij richten dit graag voor je in. De kosten bedragen €9,95 per verkoopkanaal per maand.

  Ik wil graag ook tekstpagina's toevoegen aan mijn Webwinkel. Kan dat?

  Dat kan. Standaard maken we al een 'over ons' pagina aan. Desgewenst kan je dit uitbreiden. Een extra pagina kost €4,99 per maand.

  Hoe komt mijn webwinkel eruit te zien?

  We maken gebruik van het Shopify Basic thema of van het (betaalde) thema Kalles. Dit is afhankelijk van jouw doelen en wensen. Uiteraard nemen we altijd jouw voorkeuren voor kleuren, logo en typografie mee bij in het inregelen van het thema.

  Eindelijk web-bouwers die snappen hoe het werkt

  Zonder gedoe

  Wij nemen al het werk uit handen. Je hoeft alleen maar teksten aan te leveren. Technische kennis heb jij dus niet nodig. We begeleiden je bij iedere stap.

  Kwaliteit

  Geen gepruts. Jouw site wordt gebouwd door eraren ontwerpers en doorgeweinterde bouwers. We werken snel, efficitient en leveren nette code af.

  Heldere communicatie

  We houden je op de hoogte, vermijden vakjoargon en zijn bereikbaar bij vragen. We zijn zelf ook ondernemenrs dus kennen het belang van heldere communicatie.

  Oog voor detail

  Mooie productpagina's, overzichtelijke winkelmandjes, zelfs de e-mails zijn fraai vormgegeven. Geen houtjes-touwtjes webshops maar pure kwaliteit.

  Meer voordelen
 • Ontworpen door ervaren UX designers
 • Maatwerk vakwerk voor een vast bedrag per maand
 • Sterk online, ook toekomstgericht
 • Fair. Na 1 jaar is de site jouw eigendom
 • Gebouwd door doorgewinterde developers
 • Eerlijke en transparante prijsstructuren
 • Geen massa is kassa, maar goede doordachte wesites
 • Compleet, dus inclusief hosting, updates en onderhoud
 • Je mag ons gerust Googelen.

  Of mailen, of bellen. Eenwebsitelatenbouwen.nl is een samenwerking van Around Seven en Internetbureau Jun-E-Jay.

  Jouw contactpersoon is Ivo Ruijters.

  LinkedIn profiel Google ‘Ivo Ruijters’

  Dit is wat andere zeggen over de samenwerking met Ivo:

  Martijn Verver

  Headline Interactive

  Ivo is een goede webdesigner, die je zonder vrees kan loslaten op complexe projecten. In tijden van grote drukte hebben wij Ivo ingehuurd om niet alleen aan de oplevertermijn te kunnen voldoen, maar tegelijk het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven dat opdrachtgevers van ons gewend zijn.

  Hielko van der Molen

  Digital Executive

  Scherp, zorgvuldig, eerlijk, creatief en flexibel zijn steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan samenwerken met Ivo denk. Waarbij zijn inlevingsvermogen in de mens (achter de bezoeker) in balans met de karakteristieken van de propositie tot goed werkende oplossingen leiden. Dit maakt hem tot een waardevolle kracht in een team. Kortom een echte vakman deze Interaction Designer!

  Dominique van 't Hoog'

  DOEN WERKT

  Voor iets zo belangrijk als het ontwerpen van een bedrijfswebsite is vertrouwen nodig. Dat voelde ik bij Ivo meteen. Hij bleek een betrokken sparringpartner die gaat voor het beste resultaat. Ivo nam initiatief, is creatief en betrouwbaar. Daarnaast is Ivo flexibel en klantgericht. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik wil, ondanks dat ik dat zelf van te voren niet goed kon aangeven. Design, bereik en gebruiksvriendelijkheid, het klopt allemaal.

  Alex ten Caat

  Partner bij AssuradeurenGilde

  Ivo heeft een talent voor vormgeving, dit is te zien aan zijn werk. Hij heeft een neusje voor hoe een interface net dat beetje extra krijgt waardoor de beleving echt "next generation" is. In de samenwerking met Ivo kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig designwerk. Bovendien is Ivo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua (web)design en weet hij dit prima te vertalen naar een werkbare en efficiënte oplossingen.

  Martijn Verver

  Headline Interactive

  Ivo is een goede webdesigner, die je zonder vrees kan loslaten op complexe projecten. In tijden van grote drukte hebben wij Ivo ingehuurd om niet alleen aan de oplevertermijn te kunnen voldoen, maar tegelijk het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven dat opdrachtgevers van ons gewend zijn.

  Hielko van der Molen

  Digital Executive

  Scherp, zorgvuldig, eerlijk, creatief en flexibel zijn steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan samenwerken met Ivo denk. Waarbij zijn inlevingsvermogen in de mens (achter de bezoeker) in balans met de karakteristieken van de propositie tot goed werkende oplossingen leiden. Dit maakt hem tot een waardevolle kracht in een team. Kortom een echte vakman deze Interaction Designer!

  Dominique van 't Hoog'

  DOEN WERKT

  Voor iets zo belangrijk als het ontwerpen van een bedrijfswebsite is vertrouwen nodig. Dat voelde ik bij Ivo meteen. Hij bleek een betrokken sparringpartner die gaat voor het beste resultaat. Ivo nam initiatief, is creatief en betrouwbaar. Daarnaast is Ivo flexibel en klantgericht. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik wil, ondanks dat ik dat zelf van te voren niet goed kon aangeven. Design, bereik en gebruiksvriendelijkheid, het klopt allemaal.

  Alex ten Caat

  Partner bij AssuradeurenGilde

  Ivo heeft een talent voor vormgeving, dit is te zien aan zijn werk. Hij heeft een neusje voor hoe een interface net dat beetje extra krijgt waardoor de beleving echt "next generation" is. In de samenwerking met Ivo kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig designwerk. Bovendien is Ivo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua (web)design en weet hij dit prima te vertalen naar een werkbare en efficiënte oplossingen.

  Zo gaat het in zijn werk

  1

  Via onze website geef je aan wat jouw wensen zijn.
  Wij bevestigen jouw aanvraag.

  2

  Wij bellen je om even kennis te maken en jouw doelen met de webshop te bespreken.

  3

  We installeren een Shopify webshop en implementeren jouw huisstijl.

  4

  We vullen jouw webshop met jouw producten en teksten en stellen alles netjes voor je in.

  5

  We delen een testlink met je waarop je de webwinkel alvast kan bekijken.

  6

  We zetten jouw site live. Vanaf dit moment gaat het abonnement in.

  1

  Via onze website geef je aan wat jouw wensen zijn.
  Wij bevestigen jouw aanvraag.

  2

  Wij bellen je om even kennis te maken en jouw doelen met de website te bespreken.

  3

  We installeren een Shopify webshop en implementeren jouw huisstijl.

  4

  We vullen jouw webshop met jouw producten en teksten.

  5

  We delen een testlink met je waarop je de site alvast kan bekijken.

  6

  We zetten jouw site live. Vanaf dit moment gaat het abonnement in.

  Klaar om online jouw producten te verkopen?

  Eenmalig €250,- daarna
  €95,-
  per maand

  Shopify webwinkel

  • Shopify Account
  • Standaard betaalmethodes
  • Responsive Basic thema
  • Standaard verzendmethodes
  • 10 producten
  • Over ons pagina
  • Juridische pagina’s
  • Webwinkel in het Nederlands
  Ja, dit wil ik

  Je zit nog nergens aan vast.

  In de volgende stap noteren we eerst je wensen en gegevens