4 redenen om voor een maatwerk WordPress website te kiezen

Waarom een maatwerk WordPress website voor jou een slimme keuze is

Gebruiksvriendeijk

De interface van WordPress is erg gebruiksvriendelijk. Daardoor is het aanpassen van jouw site goed te doen. Wij zorgen ervoor dat jouw website zelf ook super gebruiksvriendelijk is.

Doelen worden gehaald

Wij maken een ontwerp op basis van jouw doelen. Geen 13 in een dozijn sites maar weldoordachte ontwerpen waar kwaliteit boven kwantiteit staat.

Flexibel

We leveren een solide basis die je altijd kan uitbreiden. Ook kan je door middel van WordPress plugins jouw site nog completer maken of voorzien van extra features.

Snel en professioneel

Ontworpen door ervaren specialisten, gebouwd door doorgewinterde experts. Hierdoor is jouw site niet alleen fraai maar ook nog lekker snel.

Vergeet de horrorverhalen.

Projecten die maar blijven duren, onveilige code, waardeloze support, trage sites en sites die niks opleveren. We kennen de verhalen. We kennen de neefjes van de buurman van de tante van de bakker die wel eventjes een wordpress website voor je in elkaar knutselen. Pure horror.

Het kan anders.

Wij bewijzen dat je voor een scherp tarief een sterke website kan laten bouwen, waarbij je niet inlevert op kwaliteit.

Dit kost een maatwerk website

We houden van een transparant prijsbeleid. Zo weten we allebei wat we mogen verwachten, ook als je in de toekomst wilt uitbreiden.

Eenmalige opstartkosten: €1750,-
Daarna: €88,50 per maand

WordPress logo
€88,50

per maand

De basis: WordPress website

 • Laatste versie van WordPress
 • 3 onworpen templates (homepage, over ons en doelspecifieke template)
 • Oneindig aantal pagina's
 • Maatwerk ontwerp
 • Maatwerk development
 • Incl. .nl domein
 • Incl. hosting
 • Incl. onderhoud
 • Na 1 jaar maandelijks opzegbaar
 • Teksten en afbeeldingen zelf aan te passen
 • Ja, dit wil ik

  Je zit nog nergens aan vast. In de volgende stap noteren we eerst je wensen en gegevens

  Maak je website nog beter met deze uitbreidingen

  Blog
  eenmalig 195, per maand €13,95-

  Voeg blogposts toe aan je website en verhoog SEO en betrokkenheid

  SEO basis
  per maand €4,95-

  Met de SEO plugin kan je al veel zoekmachine optimalistaies doorvoeren

  Extra template
  eenmalig 495, per maand €19,95-

  Wij ontwerpen een nieuwe pagina template op basis van jouw doelen. Op basis van deze template kan je vervolgens nieuwe pagina's aanmaken.

  Live chat of whatsapp button
  eenmalig 125, per maand €4,95-

  Wij implementeren een chatfunctie naar keuze of bouwen de mogelijkheid in om via whatsapp contact op te nemen.

  Contactformulier
  eenmalig 145, per maand €13,95-

  Een fraai contactformulier waarmee bezoekers jou een bericht kunnen mailen

  Referenties / reviews
  eenmalig 125, per maand €9,95-

  Reviews of referenties blok waarmee je de kracht van social proof kan inzetten op jouw site.

  Zoekfunctie
  eenmalig 145, per maand €9,95-

  We implementeren de zoekfunctie van WordPress en zorgen uiteraard voor een nette resultatenpagina

  Nieuwsbrief koppeling
  eenmalig 145, per maand €4,95-

  Verhoog je klantenbinding via e-mail. Wij zorgen voor het inschrijfformulier en de koppeling met jouw nieuwsbrief systeem.

  Andere wensen? Wij helpen je uiteraard verder.

  Veelgestelde vragen

  Kan ik het niet zelf?

  Iedereen kan een WordPress website bouwen. Wij richten ons op jou, de ondernemer die de waarde ziet van een goede website. Een website die zorgt dat doelen behaald worden. Dat kunnen we leveren doordat we alle beginnersfouten zelf allang gemaakt hebben. Daardoor maken we goede, snelle, veilige en fraaie websites.

  Kan ik maandelijks opzeggen?

  Na een jaar (12 betaalde maandeljkse termijnen) kan je maandelijks opzeggen. Stop je met de site, dan brengen we verder niks in rekening. We bewaren, voor het geval je je bedenkt, 6 maanden lang een backup van jouw website. Desgewenst kunnen we deze voor je terug online zetten als je besluit binnen die 6 maanden weer terug te keren. We rekenen dan eenmalig €250,- voor het terugplaatsen van je site. Je betaald dan verder geen opstartkosten.

  Wil je de site verhuizen naar een andere aanieder, dan rekenen we eenmalig 125,- voor de begeleiding hiervan.

  Hoeveel ontwerp voorstellen krijg ik?

  In principe 1. Namelijk de versie waarvan wij denken dat deze het beste voor je werkt en het beste resultaat zal opleveren. We ontwerpen voor desktop en mobiel. Je ontvangt van ons dus per template een ontwerp voor een responsive website. Bij websites gaan we uit van 3 templates. We vragen jouw akkoord op dit ontwerp. Wil je aanpassingen, geef het dan binnen 4 werkdagen aan. We bespreken dan de gewenste aanpassingen. Alle aanpassingen die we binnen 2 uur kunnen realiseren voeren we kosteloos door. Eventuele extra aanpassingen geschieden op basis van nacalculatie (€85,- per uur). Je ontvangt daarvoor een losse factuur.

  Kan ik meedenken over het ontwerp?

  Voordat we beginnen met het ontwerp sturen we je een vragenlijst zodat we een goed beeld krijgen van jouw doelen met de site. Als je deze hebt ingevuld stellen we de doelen op en vragen hier een akkoord op. Na jouw akkoord starten we met het ontwerp.

  Bij het ontwerpen houden we rekening met het kleurenpallet van jouw huisstijl, zorgen we waar mogelijk dat de typografie aansluit en maken we uiteraard gebruik van jouw logo. Ook letten we erop dat gebruikte foto's passen bij jouw merk.

  We hebben eerder ontworpen voor o.a. ANWB, Albert Heijn, VPRO, Bloomon en Medipoint. Ervaring genoeg om ook voor jou iets moois neer te zetten!

  Hoe lang duurt het voordat mijn website live staat?

  Gemiddeld is de doorlooptijd zo'n 6 - 10 weken.

  Moet ik zelf mijn teksten plaatsen?

  We ontwerpen 3 pagina templates. Per template zullen we 1 pagina voor je vullen. Het staat je vrij om meer pagina's op basis van de ontworpen templates aan te maken. Die moet je dan zelf vullen. Dit kan heel gemakkelijk via het WordPress CMS.

  Doen jullie ook social media?

  We richten ons op websites en webwinkels. Natuurlijk is social media erg belangrijk voor het bouwen van je merk, maar daar zijn andere partijen beter in dan wij.

  3 templates, is dat niet wat weinig?

  Je ontvangt van ons 3 templates waarop je meerdere pagina's kan baseren. Er zit geen limiet op het aantal pagina's. Hoe dit precies werkt hebben we uitgewerkt in het document Over templates en paginas (PDF).

  Waarvoor zijn de eenmalige kosten van 1750,-?

  We willen iets goeds voor je neerzetten. Een maatwerk website die zich kan meten met andere hoge kwaliteit sites. De 1750,- gebruiken we om de eerste kosten die we hierin maken vergoed te krijgen. Je moet dan denken aan de ontwerpuren van de UX-specialist en een deel van de uren die we besteden aan het maken van de templatres.

  Daarmee zijn nog niet al ozne kosten gedekt (de rest verdienen we terug via het maandelijkse abonnement) maar hierdoor kunnen we jou wel het type site geven dat we gewend zijn om te maken: hoge kwaliteit sites die zorgen dat doelen behaald worden.

  Kan ik mijn site zien voordat hij live gaat?

  Zodra we klaar zijn met de realisatie van jouw site ontvang je van ons een link waarop je de website kan bekijken. Na jouw akkoord zetten we de site live op de door jou opgegeven domeinnaam.

  Wanneer ontvang ik een factuur?

  Na akkoord op onze offerte sturen we je een factuur voor het (eenmalige) startbedrag. Na aanlevering teksten (of na 10 dagen na de vraag vanuit ons tot aanlevering teksten e.d.) starten we met het factureren van het maandbedrag. We factureren altijd op de eerste dag van de maand.

  Al onze genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

  Ik heb al een domeinnaam, kan ik die gebruiken?

  Heb je deze al in bezit dan vragen we je deze te verhuizen naar onze hosting provider. Heb je deze domeinnaam nog niet in bezit dan vragen we de domeinnaam voor je aan en registreren deze. Wil je een andere extensie dan .nl? Dan zijn er extra kosten aan verbonden. Hiervoor ontvang je een losse offerte.

  Krijg ik ook een e-mailadres?

  Wij bieden geen ondersteuning op het gebied van e-mail. Wij adviseren e-mail onder te brengen bij een andere partij (zoals Google Suite). Eventuele aanpassingen in MX records kunnen gerealiseerd worden voor een vast bedrag van €9,99 per wijziging. Deze zullen los worden gefactureerd.

  Kan ik mijn website later nog uitbreiden?

  Dat kan juist heel goed! We maken in eerste instantie 3 templates maar dit kan je op elk moment nog uitbreiden met meer templates of uitbreideingen zoals een blog, contactformulier of een zoekfunctie.

  Stel dat ik wat wil aanpassen nadat de site live staat, hoe gaat dat?

  Neem je een WordPress website van ons af dan ontvang je een login waarmee je tekstuele wijzigingen kan doen en gebruikte afbeeldingen kan aanpassen (met uitzondering van gebruikte iconen of afbeeldingen die nadrukkelijk onderdeel zijn van het ontwerp). Wijzigingen doe je op de live site en staan dus direct live.

  Gaat er iets mis bij wijzigingen die je zelf doorvoert dan ben je zelf verantwoordelijk voor het herstellen hiervan. Heb je onze hulp hierbij nodig of moet er een backup teruggezet worden dan ontvang je hiervoor een factuur op basis van nacalculatie (€85,- per uur). Het eerste half uur rekenen we niet. Voor kleine aanpassingen of het oplossen van kleine problemen (binnen een half uur gevonden en opgelost) ontvang je dus geen factuur.

  Andere aanbieders zijn goedkoper. Hoe zit dat?

  Het grote verschil is dat wij maatwerk websites aanbieden. We maken sites voor ondernemers die begrijpen dat een echt goede site een investering vraagt, maar die investering zich ook terugbetaald.

  Meer over de kosten van een website (PDF)

  Eindelijk web-bouwers die snappen hoe het werkt

  Zonder gedoe

  Wij nemen al het werk uit handen. Je hoeft alleen maar teksten aan te leveren. Technische kennis heb jij dus niet nodig. We begeleiden je bij iedere stap.

  Kwaliteit

  Geen gepruts. Jouw site wordt gebouwd door eraren ontwerpers en doorgeweinterde bouwers. We werken snel, efficitient en leveren nette code af.

  Heldere communicatie

  We houden je op de hoogte, vermijden vakjoargon en zijn bereikbaar bij vragen. We zijn zelf ook ondernemenrs dus kennen het belang van heldere communicatie.

  Jouw doelen centraal

  Meer aanvragen? Meer verkoop? Meer contactmomenten? Wij helpen jou het doel van je website te bapalen en richten je site zo in dat deze doelen behaald worden.

  Meer voordelen
 • Ontworpen door ervaren UX designers
 • Maatwerk vakwerk voor een vast bedrag per maand
 • Sterk online, ook toekomstgericht
 • Fair. Na 1 jaar is de site jouw eigendom
 • Gebouwd door doorgewinterde developers
 • Eerlijke en transparante prijsstructuren
 • Geen massa is kassa, maar goede doordachte wesites
 • Compleet, dus inclusief hosting, updates en onderhoud
 • Je mag ons gerust Googelen.

  Of mailen, of bellen. Eenwebsitelatenbouwen.nl is een samenwerking van Around Seven en Internetbureau Jun-E-Jay.

  Jouw contactpersoon is Ivo Ruijters.

  LinkedIn profiel Google ‘Ivo Ruijters’

  Dit is wat andere zeggen over de samenwerking met Ivo:

  Martijn Verver

  Headline Interactive

  Ivo is een goede webdesigner, die je zonder vrees kan loslaten op complexe projecten. In tijden van grote drukte hebben wij Ivo ingehuurd om niet alleen aan de oplevertermijn te kunnen voldoen, maar tegelijk het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven dat opdrachtgevers van ons gewend zijn.

  Hielko van der Molen

  Digital Executive

  Scherp, zorgvuldig, eerlijk, creatief en flexibel zijn steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan samenwerken met Ivo denk. Waarbij zijn inlevingsvermogen in de mens (achter de bezoeker) in balans met de karakteristieken van de propositie tot goed werkende oplossingen leiden. Dit maakt hem tot een waardevolle kracht in een team. Kortom een echte vakman deze Interaction Designer!

  Dominique van 't Hoog'

  DOEN WERKT

  Voor iets zo belangrijk als het ontwerpen van een bedrijfswebsite is vertrouwen nodig. Dat voelde ik bij Ivo meteen. Hij bleek een betrokken sparringpartner die gaat voor het beste resultaat. Ivo nam initiatief, is creatief en betrouwbaar. Daarnaast is Ivo flexibel en klantgericht. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik wil, ondanks dat ik dat zelf van te voren niet goed kon aangeven. Design, bereik en gebruiksvriendelijkheid, het klopt allemaal.

  Alex ten Caat

  Partner bij AssuradeurenGilde

  Ivo heeft een talent voor vormgeving, dit is te zien aan zijn werk. Hij heeft een neusje voor hoe een interface net dat beetje extra krijgt waardoor de beleving echt "next generation" is. In de samenwerking met Ivo kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig designwerk. Bovendien is Ivo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua (web)design en weet hij dit prima te vertalen naar een werkbare en efficiënte oplossingen.

  Martijn Verver

  Headline Interactive

  Ivo is een goede webdesigner, die je zonder vrees kan loslaten op complexe projecten. In tijden van grote drukte hebben wij Ivo ingehuurd om niet alleen aan de oplevertermijn te kunnen voldoen, maar tegelijk het hoge kwaliteitsniveau te kunnen handhaven dat opdrachtgevers van ons gewend zijn.

  Hielko van der Molen

  Digital Executive

  Scherp, zorgvuldig, eerlijk, creatief en flexibel zijn steekwoorden die bij mij opkomen als ik aan samenwerken met Ivo denk. Waarbij zijn inlevingsvermogen in de mens (achter de bezoeker) in balans met de karakteristieken van de propositie tot goed werkende oplossingen leiden. Dit maakt hem tot een waardevolle kracht in een team. Kortom een echte vakman deze Interaction Designer!

  Dominique van 't Hoog'

  DOEN WERKT

  Voor iets zo belangrijk als het ontwerpen van een bedrijfswebsite is vertrouwen nodig. Dat voelde ik bij Ivo meteen. Hij bleek een betrokken sparringpartner die gaat voor het beste resultaat. Ivo nam initiatief, is creatief en betrouwbaar. Daarnaast is Ivo flexibel en klantgericht. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik wil, ondanks dat ik dat zelf van te voren niet goed kon aangeven. Design, bereik en gebruiksvriendelijkheid, het klopt allemaal.

  Alex ten Caat

  Partner bij AssuradeurenGilde

  Ivo heeft een talent voor vormgeving, dit is te zien aan zijn werk. Hij heeft een neusje voor hoe een interface net dat beetje extra krijgt waardoor de beleving echt "next generation" is. In de samenwerking met Ivo kun je rekenen op kwalitatief hoogwaardig designwerk. Bovendien is Ivo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen qua (web)design en weet hij dit prima te vertalen naar een werkbare en efficiënte oplossingen.

  Zo gaat het in zijn werk

  1

  Via onze website geef je aan wat jouw wensen zijn.
  Wij bevestigen jouw aanvraag.

  2

  Wij bellen je om even kennis te maken en jouw doelen met de website te bespreken.

  3

  We maken een ontwerp dat aansluit bij jouw doelen. (en bij jouw huisstijl)

  4

  Na akkoord op het ontwerp starten we met de realisatie van jouw website.

  5

  We plaatsen jouw site op een testomgeving waar je verder jouw site kan vullen.

  6

  We zetten jouw site live. Vanaf dit moment gaat het abonnement in.

  1

  Via onze website geef je aan wat jouw wensen zijn.
  Wij bevestigen jouw aanvraag.

  2

  Wij bellen je om even kennis te maken en jouw doelen met de website te bespreken.

  3

  We maken een ontwerp dat aansluit bij jouw doelen. (en bij jouw huisstijl)

  4

  Na akkoord op het ontwerp starten we met de realisatie van jouw website.

  5

  We plaatsen jouw site op een testomgeving waar je verder jouw site kan vullen.

  6

  We zetten jouw site live. Vanaf dit moment gaat het abonnement in.

  Klaar om online sterk aanwezig te zijn?

  WordPress logo
  Eenmalig €1750,- daarna
  €88,50
  per maand

  De basis: Webstie (WordPress)

  • Laatste versie van WordPress
  • 3 templates, maatwerk ontwerp
  • Oneindig aantal pagina's
  • Maatwerk WordPress thema
  • Teksten + afbeeldingen aanpasbaar
  • Inclusief domein en hosting
  • Inclusief onderhoud en updates
  • Na 1 jaaar maandelijks opzegbaar
  Ja, dit wil ik

  Je zit nog nergens aan vast.

  In de volgende stap noteren we eerst je wensen en gegevens